Rob Arends

‘’Gezondheidswinst boeken bij een individu is al jarenlang mijn grote passie’’.

Mijn naam is Rob Arends, 31 jaar oud en woonachtig in Hengelo(Gld). In het dagelijks leven werk ik als Personal Trainer voor FeelGoodClub AeroFitt en werk ik op het ROC RijnIJssel in Arnhem als docent sport. Daarnaast voetbal ik al meer dan 25 jaar, vanaf de jeugd heb ik eigenlijk alle selectie elftallen doorlopen en speel ik ondertussen ook al weer meer dan 10 jaar in het eerste elftal van V en AV PAX.

Op mijn 14e ben ik begonnen met jeugdteams te trainen en begeleiden, wat ik in totaal 7 jaar heb gedaan. De laatste jaren heb ik me gefocust op techniek, loop en krachttraining in het jeugdvoetbal. Binnen de club hebben Thomas en ik een talentenplan ontwikkeld waar we extra aandacht geven aan punten zoals loopscholing, kracht en snelheid. We beginnen komend seizoen aan het 3e jaar met deze groep. Het is fantastisch om te zien hoe jonge voetballers in een kort tijdsbestek heel veel kunnen en vooral willen leren. De manier van trainen spreekt mij erg aan, omdat ik hier ook in geschoold ben en weet wat goed is voor het menselijk lichaam. Ik wil nu meer kinderen kunnen bereiken en helpen door deze manier van trainen toe te passen, vandaar RT Voetbalschool Bronckhorst.

Na het voltooien van de opleiding Sport en bewegen ben ik Bij FeelGoodClub AeroFitt aan de gang gegaan als fitnessinstructeur en heb ik jaarlijks vervolgopleidingen mogen doen die me een completere en betere trainer hebben gemaakt. Onlangs heb ik de cursus Physical Performance Trainer afgerond, In deze cursus leer je de fysieke prestaties van geblesseerde en fitte sporters verbeteren. Ook herken je zwakkere punten van spelers en spring je hier op in door de juiste trainingsvormen toe te passen en dit te verbeteren. Door mijn ervaring met jeugdtrainingen, mijn enthousiasme en mijn kennis hoop ik kinderen ook een leuke en leerzame training te bezorgen.

Thomas Wolbrink

“Ik maak eigenlijk al 20 jaar van mijn hobby mijn beroep, het dagelijks bezig zijn met sport en gezondheid”.

Als jeugdspeler speelde Thomas jarenlang in verschillende KNVB selecties en mocht hij op proef komen bij De Graafschap. Toen dat niet resulteerde in het gewenste resultaat was dat best even een klap. “Je droomt er als jong jochie van om profvoetballer te worden maar dat is toch slechts voor weinigen weggelegd. Toch heb ik een prachtige tijd gehad als (jeugd)speler en heeft het me in mijn huidige rol als trainer ook veel kennis gebracht. Plezier staat altijd voorop maar het krijgen van de juiste training en begeleiding is zo ontzettend belangrijk in de ontwikkeling van een voetballer / voetbalster”.

Na zelf jarenlang in de 1e elftallen van Pax en AZSV te hebben gespeeld begon Thomas al vroeg met het trainen van jeugdelftallen en het behalen van zijn trainers diploma’s (UEFA A en UEFA B licentie). Naast het geven van voetbaltraining werkt Thomas als personal trainer voor FeelGoodClub AeroFitt waar hij dagelijks ervaart wat juiste training en een gezonde leefstijl met een mens kunnen doen. “Het draait allemaal om het totaalplaatje, ook bij een voetballer. Zo heb je bijvoorbeeld bepaalde technische vaardigheden nodig om een tegenstander te kunnen passeren maar dien je ook fysiek sterk genoeg te zijn om dit op snelheid en onder weerstand van een tegenstander te kunnen uitvoeren. Daarnaast komt er een stukje herstel en voeding bij kijken als je meerdere malen per week op hoog niveau wilt trainen. En dan heb je ook nog het mentale aspect wat absoluut niet onderschat mag worden. Met al deze facetten heb ik dagelijks van doen en daarom kan ik jonge spelers / speelsters helpen in hun ontwikkeling als voetballer.

Juist deze combinatie van kennis en ervaring maakt RT voetbal school Bronckhorst uniek. “Binnen onze trainingen staan technische vaardigheden en deze ook uit kunnen voeren op snelheid binnen een 1 tegen 1 situatie voorop. Dit koppelen we aan een stukje fysieke training waarbij we rekening houden met de leeftijd en ontwikkeling per kind. Daarnaast kan iedere deelnemer van onze voetbalschool een persoonlijk trainingsschema voor thuis ontvangen en / of een op maat gemaakt voedingsplan. Hier voegen we nog een flink portie plezier aan toe en houden we ons aan bepaalde normen en waarden”.

Dit maakt RT voetbalschool Bronckhorst de plek om een nog betere voetballer te worden!

Mauro Ellenkamp

Mijn naam is Mauro Ellenkamp en woonachtig in Hengelo (Gld). 

Dit jaar kom ik Thomas en Rob assisteren bij RT voetbalschool Bronckhorst. Zelf speel ik al 13 jaar in de jeugd van V & AV Pax en tot heden toe elk jaar in het selectie elftal van mijn lichting. Ook ben ik op 8 jarige leeftijd gescout voor voetbalclub “De Graafschap”. Helaas resulteerde dit niet op een plek in de jeugdopleiding van De Graafschap. Ook heb ik nog een tijdje bij de jeugd van KNVB Oost mogen voetballen. Verder heb ik altijd met veel plezier bij Pax gespeeld. Buiten mijn eigen ervaring als speler heb ik ook ervaring opgedaan als jeugdtrainer. Zo heb ik een aantal selectieteams training gegeven gedurende het seizoen. Hier heb ik erg veel plezier aan beleefd en veel van geleerd. Ik hoop dit in de toekomst weer te beleven bij deze prachtige voetbalschool.

Siebe Meerlo

Siebe Meerlo uit Hengelo.

Ik kom Thomas en Rob assisteren bij RT voetbalschool Bronckhorst. Ook ik heb vroeger bij een voetbalschool getraind. Super leuk was dat er daar een jeugdtrainer van Vitesse rondliep en mij eruit pikte. Vervolgens heb ik 4 jaar de jeugdopleiding van Vitesse doorlopen en daarna nog 2 jaar bij FC Twente. Ik heb bij beide clubs ontzettend veel geleerd en mooie dingen meegemaakt, waaronder enkele buitenlandse toernooien. Een geweldige ervaring! Inmiddels ben ik weer terug bij mijn oude club Pax waar ik met enorm veel plezier voetbal. Dus wil jij graag aan je techniek werken, beter worden maar vooral veel plezier beleven dan is de RT voetbalschool Bronckhorst zeker iets voor jou! Aanmelden kan op onze website; www.rtvoetbalschoolbronckhorst.nl. Ook voor onze gratis voetbal middag op vrijdag 2 juli  (16:00 uur tot 17:30 uur) op de velden van Pax hebben we nog enkele plekjes vrij! Geef je dus snel op en wie weet kan ik je direct wat nieuwe trucs leren!

Marvin Rutzerveld

Mijn naam is Marvin Rutzerveld en ik ben woonachtig in Hengelo (gld).

Dit jaar kom ik assisteren bij RT-voetbalschool Bronckhorst. Ik ben keeper en zit al zo’n 5 a 6 jaar bij voetbalclub Pax. Ik begon al met voetbal op mijn 4e bij DWO in Zoetermeer op mijn 7e ben ik begonnen met keepen. Toen ik in de Jo11-1 zat van DWO werd ik gescout door voetbalclub D.H.C uit Delft waar ik hoofdklasse voetbalde. Hier heb ik gespeeld tegen diverse grote clubs als ADO Den Haag, Sparta, Feyenoord, Ajax en andere betaalde voetbalclubs. Op mijn 11e ben ik verhuisd naar Hengelo en mocht ik aan de slag bij Pax waar ik meteen goed ontvangen werd. Tot op heden speel ik in de Jo19-1 1e klasse bij Pax en train ook mee bij het 1e elftal van Pax.

Vorig jaar heb ik bij DZC in Doetinchem stagegelopen bij de techniektraining, hier heb ik al veel ervaring opgedaan. Ik kijk er erg naar uit om bij RT-voetbalschool Bronckhorst trainingen te mogen gaan geven en hoop jullie snel te zien.

Ons Doel

GOALS

Een bijdrage leveren voor de jeugd aan de verdere  individuele ontwikkeling van voetballers / voetbalsters uit de omgeving Bronckhorst.

Voor wie

De RT Voetbalschool Bronckhorst is voor  voetbal(st)ers en keep(st)ers in de leeftijdscategorie van zes t/m vijftien jaar die hun eigen voetbaltalent en kwaliteiten willen verbeteren.

Doel

Ons doel is de jeugd (jongens en meisjes binnen de leeftijdscategorie (6 t/m 15 jaar) de mogelijkheid bieden hun voetbal talent verder te ontwikkelen onder professionele begeleiding binnen een vertrouwde en plezierige omgeving! 

Visie

Wij werken in groepen die niet groter zijn dan 8 personen en die altijd onder begeleiding staan van een trainer. De techniek vormt de basis voor een goede voetballer en toch is er juist aan de techniek nog veel bij te schaven bij jeugdspelers. Dit komt mede doordat de geringe trainingsuren niet de gelegenheid bieden om hier voldoende op te trainen. Onze voetbalschool biedt een doordacht plan waarin we in 10 weken iedere spe(e)l(st)er verder door ontwikkelen op het gebied van techniek. Dit koppelen we altijd terug naar de 1 tegen 1 situatie zodat de aangeleerde techniek ook daadwerkelijk toepasbaar is binnen de wedstrijden. De trainingen van de voetbalschool kun je prima volgen naast de trainingen van je reguliere club. De oefenvormen worden aangepast naar niveau van het kind, waarbij we zorgen dat het voor ieder individu ook uitdagend is. Kinderen zullen beter worden en meer zelfvertrouwen krijgen doordat ze steeds meer ‘’baas over de bal’’ zullen zijn. Verder bieden wij ook extra begeleiding op het gebied van voeding of een persoonlijk trainingsschema voor thuis. RT voetbalschool Bronckhorst kan in al deze punten de juiste ondersteuning bieden, schrijf je nu snel in!