Rob Arends

‘’Gezondheidswinst boeken bij een individu is al jarenlang mijn grote passie’’.

Mijn naam is Rob Arends, 31 jaar oud en woonachtig in Hengelo(Gld). In het dagelijks leven werk ik als Personal Trainer voor FeelGoodClub AeroFitt en werk ik op het ROC RijnIJssel in Arnhem als docent sport. Daarnaast voetbal ik al meer dan 25 jaar, vanaf de jeugd heb ik eigenlijk alle selectie elftallen doorlopen en speel ik ondertussen ook al weer meer dan 10 jaar in het eerste elftal van V en AV PAX.

Op mijn 14e ben ik begonnen met jeugdteams te trainen en begeleiden, wat ik in totaal 7 jaar heb gedaan. De laatste jaren heb ik me gefocust op techniek, loop en krachttraining in het jeugdvoetbal. Binnen de club hebben Thomas en ik een talentenplan ontwikkeld waar we extra aandacht geven aan punten zoals loopscholing, kracht en snelheid. We beginnen komend seizoen aan het 3e jaar met deze groep. Het is fantastisch om te zien hoe jonge voetballers in een kort tijdsbestek heel veel kunnen en vooral willen leren. De manier van trainen spreekt mij erg aan, omdat ik hier ook in geschoold ben en weet wat goed is voor het menselijk lichaam. Ik wil nu meer kinderen kunnen bereiken en helpen door deze manier van trainen toe te passen, vandaar RT Voetbalschool Bronckhorst.

Na het voltooien van de opleiding Sport en bewegen ben ik Bij FeelGoodClub AeroFitt aan de gang gegaan als fitnessinstructeur en heb ik jaarlijks vervolgopleidingen mogen doen die me een completere en betere trainer hebben gemaakt. Onlangs heb ik de cursus Physical Performance Trainer afgerond, In deze cursus leer je de fysieke prestaties van geblesseerde en fitte sporters verbeteren. Ook herken je zwakkere punten van spelers en spring je hier op in door de juiste trainingsvormen toe te passen en dit te verbeteren. Door mijn ervaring met jeugdtrainingen, mijn enthousiasme en mijn kennis hoop ik kinderen ook een leuke en leerzame training te bezorgen.

Thomas Wolbrink

“Ik maak eigenlijk al 20 jaar van mijn hobby mijn beroep, het dagelijks bezig zijn met sport en gezondheid”.

Als jeugdspeler speelde Thomas jarenlang in verschillende KNVB selecties en mocht hij op proef komen bij De Graafschap. Toen dat niet resulteerde in het gewenste resultaat was dat best even een klap. “Je droomt er als jong jochie van om profvoetballer te worden maar dat is toch slechts voor weinigen weggelegd. Toch heb ik een prachtige tijd gehad als (jeugd)speler en heeft het me in mijn huidige rol als trainer ook veel kennis gebracht. Plezier staat altijd voorop maar het krijgen van de juiste training en begeleiding is zo ontzettend belangrijk in de ontwikkeling van een voetballer / voetbalster”.

Na zelf jarenlang in de 1e elftallen van Pax en AZSV te hebben gespeeld begon Thomas al vroeg met het trainen van jeugdelftallen en het behalen van zijn trainers diploma’s (UEFA A en UEFA B licentie). Naast het geven van voetbaltraining werkt Thomas als personal trainer voor FeelGoodClub AeroFitt waar hij dagelijks ervaart wat juiste training en een gezonde leefstijl met een mens kunnen doen. “Het draait allemaal om het totaalplaatje, ook bij een voetballer. Zo heb je bijvoorbeeld bepaalde technische vaardigheden nodig om een tegenstander te kunnen passeren maar dien je ook fysiek sterk genoeg te zijn om dit op snelheid en onder weerstand van een tegenstander te kunnen uitvoeren. Daarnaast komt er een stukje herstel en voeding bij kijken als je meerdere malen per week op hoog niveau wilt trainen. En dan heb je ook nog het mentale aspect wat absoluut niet onderschat mag worden. Met al deze facetten heb ik dagelijks van doen en daarom kan ik jonge spelers / speelsters helpen in hun ontwikkeling als voetballer.

Juist deze combinatie van kennis en ervaring maakt RT voetbal school Bronckhorst uniek. “Binnen onze trainingen staan technische vaardigheden en deze ook uit kunnen voeren op snelheid binnen een 1 tegen 1 situatie voorop. Dit koppelen we aan een stukje fysieke training waarbij we rekening houden met de leeftijd en ontwikkeling per kind. Daarnaast kan iedere deelnemer van onze voetbalschool een persoonlijk trainingsschema voor thuis ontvangen en / of een op maat gemaakt voedingsplan. Hier voegen we nog een flink portie plezier aan toe en houden we ons aan bepaalde normen en waarden”.

Dit maakt RT voetbalschool Bronckhorst de plek om een nog betere voetballer te worden!

Mijn naam is Bram Cortumme(17) en ik woon in keijenborg.

Dit jaar kom ik Rob & Thomas assisteren bij RT voetbalschool Bronckhorst. Al vanaf dat ik kon lopen liep ik al heel de dag met een blij hoofd achter de bal aan. Voor mijn gevoel voetbal ik zelf dan ook al heel mijn leven bij Keijenburgse boys. Ik heb daar ook eigenlijk altijd wel in de eerste elftallen gevoetbald. Ik heb op mijn tiende een aantal trainingen mee mogen doen bij de graafschap, helaas resulteerde dit niet tot een plekje bij de jeugdopleiding bij de graafschap. Ik heb zelf nu ook al een aantal jaar ervaring als trainer bij de keijenburgse boys, zo heb ik vorig jaar de Jo-13 getraind en train momenteel ook nog de Jo-14 hier heb ik het altijd erg naar mijn zin en het geeft mij altijd heel veel voldoening als ik de kinderen zie groeien in hun kwaliteit, daarnaast vind ik het erg belangrijk dat de kinderen genieten van hun training. ik heb erg veel zin om dit jaar bij de voetbalschool aan de slag te gaan.

Mijn naam is Timo Peterse, 19 jaar en woon in Hengelo (Gld).
Komend half jaar mag ik Thomas en Rob ondersteunen bij RT voetbalschool Bronkhorst. Al sinds de F’jes ben ik als kleine jongen begonnen bij Pax en heb vanaf de toen nog gehete E’tjes altijd selectie gevoetbald. Huidig train ik mee met het eerste elftal en ben ik inzetbaar bij verschillende teams. Naast voetbal hou ik me in het dagelijks leven nog bezig met de sportschool en volg ik nu de minor sportmanagement. Het geven van trainingen is voor mij iets nieuws, maar ik kijk er naar uit om mijn passie over te mogen brengen bij de jeugd en ze mijn kennis en vaardigheden mee te mogen geven.

Mijn naam is Thijs Menkveld, 21 jaar en woonachtig in Hengelo Gelderland.
Dit jaar kom ik Rob & Thomas ondersteunen tijdens de trainingen op vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur. Ik heb mijn hele jeugd met plezier bij Pax gespeeld en heb al ervaring met voetbal training geven, zo heb ik hier voor bij DZC selectie training gedaan. Ik heb zin in het komende jaar om met de jongens plezier te maken en hard te trainen!

Hoi, mijn naam is Gijs Arendsen en ik woon al men hele leven in Hengelo Gld. Sinds ik klein ben heb ik al een obsessie met voetbal. Deze passie komt door men oom die voor een aantal grotere voetbalclubs werkt, zoals Juventus FC, FC Barcelona, AC Milaan, Real Madrid en het Nationale team van Spanje en Italië. Van hem krijg ik ook vaak kaartjes voor wedstrijden. Ik ben zelf ook gaan voetballen bij pax toen ik 6 jaar was. Ik heb in meerdere selecties gespeeld en ben zelfs een keer kampioen geworden. Vorig jaar heb ik ook training gegeven bij pax, hier had ik een erg goed team en heb veel plezier gehad met deze leuke kinderen. Het leukste aan training geven is de progressie die je in de kinderen gaat zien. Toen Rob en Thomas mij vroegen voor de voetbalschool was ik gelijk erg enthousiast. Ik kijk daarom ook erg uit na aankomend seizoen en hoop de kinderen veel te gaan leren.

Ons Doel

GOALS

Een bijdrage leveren voor de jeugd aan de verdere  individuele ontwikkeling van voetballers / voetbalsters uit de omgeving Bronckhorst.

Voor wie

De RT Voetbalschool Bronckhorst is voor  voetbal(st)ers en keep(st)ers in de leeftijdscategorie van zes t/m vijftien jaar die hun eigen voetbaltalent en kwaliteiten willen verbeteren.

Doel

Ons doel is de jeugd (jongens en meisjes binnen de leeftijdscategorie (6 t/m 15 jaar) de mogelijkheid bieden hun voetbal talent verder te ontwikkelen onder professionele begeleiding binnen een vertrouwde en plezierige omgeving! 

Visie

Wij werken in groepen die niet groter zijn dan 8 personen en die altijd onder begeleiding staan van een trainer. De techniek vormt de basis voor een goede voetballer en toch is er juist aan de techniek nog veel bij te schaven bij jeugdspelers. Dit komt mede doordat de geringe trainingsuren niet de gelegenheid bieden om hier voldoende op te trainen. Onze voetbalschool biedt een doordacht plan waarin we in 10 weken iedere spe(e)l(st)er verder door ontwikkelen op het gebied van techniek. Dit koppelen we altijd terug naar de 1 tegen 1 situatie zodat de aangeleerde techniek ook daadwerkelijk toepasbaar is binnen de wedstrijden. De trainingen van de voetbalschool kun je prima volgen naast de trainingen van je reguliere club. De oefenvormen worden aangepast naar niveau van het kind, waarbij we zorgen dat het voor ieder individu ook uitdagend is. Kinderen zullen beter worden en meer zelfvertrouwen krijgen doordat ze steeds meer ‘’baas over de bal’’ zullen zijn. Verder bieden wij ook extra begeleiding op het gebied van voeding of een persoonlijk trainingsschema voor thuis. RT voetbalschool Bronckhorst kan in al deze punten de juiste ondersteuning bieden, schrijf je nu snel in!