Wij zijn er voor jou!

Beter worden in voetbal?

Plezier en respect zijn erg belangrijk in het voetbal.

Het maakt helemaal niet uit in welk team je speelt. Tijdens de 10 trainingen werken wij samen met jou aan alle basisvormen van het voetbal, ieder op zijn/haar niveau.

Voetbalschool groepstraining

Binnen ons unieke groepstrainingsplan komen alle technische facetten van het voetbal spel aan bod. Deze technische facetten zullen stapsgewijs worden aangeleerd met als einddoel deze binnen een 1 tegen 1 situatie op snelheid te kunnen uitvoeren. Oftewel, ‘De baas zijn over de bal onder weerstand’. Hierbij werken wij altijd in kleine groepjes van max 8 spelers per trainer zodat iedere individuele speler voldoende aandacht krijgt. Verder zullen we gedurende deze weken werken aan het fysieke aspect van een voetballer waarbij we rekening houden met het individu en zijn biologische leeftijd. Denk hierbij aan; loopscholing, (start)snelheid, explosiviteit wendbaarheid, flexibiliteit, kracht etc. Dit zullen we zoveel mogelijk verwerken in vormen met bal zodat het leuk en wedstrijd gericht blijft.
Ook is er ruimte om aandacht te besteden aan het individu. Iedere speler is en ontwikkeld zich tenslotte anders. Hier ligt voor ons misschien wel de grootste uitdaging. Dus heeft een speler/speelster wat extra begeleiding en / of aandacht nodig dan zullen wij er voor degene zijn!

Voor deelname aan het Voetbalschool groepstrainingsplan(€ 79,95) is kledingpakket A(€ 49,95) verplicht om bij te bestellen, kledingpakket B en C zijn optioneel bij te bestellen via onze webshop.

Schrijf je je direct in voor een heel jaar dan zijn de prijzen extra voordelig.

Personal Voetbal

Er is een mogelijkheid om privé training te krijgen of in kleinere groepjes van maximaal 6 personen. Deze voetbaltrainingen zijn erg gevarieerd en staan volledig in het teken om een completere voetballer te worden.

Zo is de fysieke gesteldheid van een voetballer heel erg belangrijk en daarom juist word er veel aandacht besteed aan kracht en conditie. Ook balans, snelheid en coördinatie worden veel uitgevoerd in deze trainingen zodat jij je lichaam beter onder controle krijgt. Daarnaast word er uiteraard ook veel getraind op techniek, balvaardigheid en afronden. Verder zijn wij gecertificeerde Personal Trainers en kunnen jullie bijvoorbeeld ook als subdoelstelling een betere balans, looptechniek of een gezonder gewicht aanbieden. Deze trainingen zijn er verder voor alle niveaus en kunnen helemaal persoonlijk op jou of jullie afgestemd worden. Vind je het leuker om met meerdere personen te trainen kan dit uiteraard ook en word er samen besproken waaraan specifiek gewerkt moet worden om de doelstelling te bereiken. In overleg word een tijdstip afgesproken en de hoeveelheid privé trainingen die jullie willen afnemen bij RT voetbalschool Bronckhorst. Een losse 1 op 1 privé training bij ons kost €50,- de kosten hiervan worden p.p. een stuk lager als je met meerdere personen 1 uur komt trainen. Kom je met 6 personen dan kan dit al vanaf €15,- per persoon.

Stuur ons een berichtje

Heb je vragen?

Laat ons helpen jouw doelen te bereiken!