Rob Arends

‘’Gezondheidswinst boeken bij een individu is al jarenlang mijn grote passie’’.

Mijn naam is Rob Arends, 29 jaar oud en woonachtig in Hengelo(Gld). In het dagelijks leven werk ik als Personal Trainer voor FeelGoodClub AeroFitt, dit doe ik inmiddels al bijna 10 jaar lang. Daarnaast voetbal ik al bijna 25 jaar, vanaf de jeugd heb ik eigenlijk alle selectie elftallen doorlopen en speel ik ondertussen al weer meer dan 10 jaar in het eerste elftal van V en AV PAX.

Op mijn 14e ben ik begonnen met jeugdteams te trainen en begeleiden, wat ik in totaal 7 jaar heb gedaan. De laatste jaren heb ik me gefocust op techniek, loop en krachttraining in het jeugdvoetbal. Binnen de club hebben Thomas en ik een talentenplan ontwikkeld waar we extra aandacht geven aan punten zoals loopscholing, kracht en snelheid. We beginnen komend seizoen aan het 3e jaar met deze groep. Het is fantastisch om te zien hoe jonge voetballers in een kort tijdsbestek heel veel kunnen en vooral willen leren. De manier van trainen spreekt mij erg aan, omdat ik hier ook in geschoold ben en weet wat goed is voor het menselijk lichaam. Ik wil nu meer kinderen kunnen bereiken en helpen door deze manier van trainen toe te passen, vandaar RT Voetbalschool Bronckhorst.

Na het voltooien van de opleiding Sport en bewegen ben ik Bij FeelGoodClub AeroFitt aan de gang gegaan als fitnessinstructeur en heb ik jaarlijks vervolgopleidingen mogen doen die me een completere en betere trainer hebben gemaakt. Onlangs heb ik de cursus Physical Performance Trainer afgerond, In deze cursus leer je de fysieke prestaties van geblesseerde en fitte sporters verbeteren. Ook herken je zwakkere punten van spelers en spring je hier op in door de juiste trainingsvormen toe te passen en dit te verbeteren. Door mijn ervaring met jeugdtrainingen, mijn enthousiasme en mijn kennis hoop ik kinderen ook een leuke en leerzame training te bezorgen.

Thomas Wolbrink

“Ik maak eigenlijk al 20 jaar van mijn hobby mijn beroep, het dagelijks bezig zijn met sport en gezondheid”.

Als jeugdspeler speelde Thomas jarenlang in verschillende KNVB selecties en mocht hij op proef komen bij De Graafschap. Toen dat niet resulteerde in het gewenste resultaat was dat best even een klap. “Je droomt er als jong jochie van om profvoetballer te worden maar dat is toch slechts voor weinigen weggelegd. Toch heb ik een prachtige tijd gehad als (jeugd)speler en heeft het me in mijn huidige rol als trainer ook veel kennis gebracht. Plezier staat altijd voorop maar het krijgen van de juiste training en begeleiding is zo ontzettend belangrijk in de ontwikkeling van een voetballer / voetbalster”.

Na zelf jarenlang in de 1e elftallen van Pax en AZSV te hebben gespeeld begon Thomas al vroeg met het trainen van jeugdelftallen en het behalen van zijn trainers diploma’s (UEFA A en UEFA B licentie). Naast het geven van voetbaltraining werkt Thomas als personal trainer voor FeelGoodClub AeroFitt waar hij dagelijks ervaart wat juiste training en een gezonde leefstijl met een mens kunnen doen. “Het draait allemaal om het totaalplaatje, ook bij een voetballer. Zo heb je bijvoorbeeld bepaalde technische vaardigheden nodig om een tegenstander te kunnen passeren maar dien je ook fysiek sterk genoeg te zijn om dit op snelheid en onder weerstand van een tegenstander te kunnen uitvoeren. Daarnaast komt er een stukje herstel en voeding bij kijken als je meerdere malen per week op hoog niveau wilt trainen. En dan heb je ook nog het mentale aspect wat absoluut niet onderschat mag worden. Met al deze facetten heb ik dagelijks van doen en daarom kan ik jonge spelers / speelsters helpen in hun ontwikkeling als voetballer.

Juist deze combinatie van kennis en ervaring maakt RT voetbal school Bronckhorst uniek. “Binnen onze trainingen staan technische vaardigheden en deze ook uit kunnen voeren op snelheid binnen een 1 tegen 1 situatie voorop. Dit koppelen we aan een stukje fysieke training waarbij we rekening houden met de leeftijd en ontwikkeling per kind. Daarnaast kan iedere deelnemer van onze voetbalschool een persoonlijk trainingsschema voor thuis ontvangen en / of een op maat gemaakt voedingsplan. Hier voegen we nog een flink portie plezier aan toe en houden we ons aan bepaalde normen en waarden”.

Dit maakt RT voetbalschool Bronckhorst de plek om een nog betere voetballer te worden!

Mauro Ellenkamp

Mijn naam is Mauro Ellenkamp, ik ben 18 jaar oud en woonachtig in Hengelo (Gld). 

Dit jaar kom ik Thomas en Rob assisteren bij RT voetbalschool Bronckhorst. Zelf speel ik al 13 jaar in de jeugd van V & AV Pax en tot heden toe elk jaar in het selectie elftal van mijn lichting. Ook ben ik op 8 jarige leeftijd gescout voor voetbalclub “De Graafschap”. Helaas resulteerde dit niet op een plek in de jeugdopleiding van De Graafschap. Ook heb ik nog een tijdje bij de jeugd van KNVB Oost mogen voetballen. Verder heb ik altijd met veel plezier bij Pax gespeeld. Buiten mijn eigen ervaring als speler heb ik ook ervaring opgedaan als jeugdtrainer. Zo heb ik een aantal selectieteams training gegeven gedurende het seizoen. Hier heb ik erg veel plezier aan beleefd en veel van geleerd. Ik hoop dit in de toekomst weer te beleven bij deze prachtige voetbalschool.

Siebe Meerlo

Siebe Meerlo, 18 jaar en woon in Hengelo.

Ik kom Thomas en Rob assisteren bij RT voetbalschool Bronckhorst. Ook ik heb vroeger bij een voetbalschool getraind. Super leuk was dat er daar een jeugdtrainer van Vitesse rondliep en mij eruit pikte. Vervolgens heb ik 4 jaar de jeugdopleiding van Vitesse doorlopen en daarna nog 2 jaar bij FC Twente. Ik heb bij beide clubs ontzettend veel geleerd en mooie dingen meegemaakt, waaronder enkele buitenlandse toernooien. Een geweldige ervaring! Inmiddels ben ik weer terug bij mijn oude club Pax waar ik met enorm veel plezier voetbal. Dus wil jij graag aan je techniek werken, beter worden maar vooral veel plezier beleven dan is de RT voetbalschool Bronckhorst zeker iets voor jou! Aanmelden kan op onze website; www.rtvoetbalschoolbronckhorst.nl. Ook voor onze gratis voetbal middag op vrijdag 2 juli  (16:00 uur tot 17:30 uur) op de velden van Pax hebben we nog enkele plekjes vrij! Geef je dus snel op en wie weet kan ik je direct wat nieuwe trucs leren!

Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijden is RT voetbalschool Bronckhorst?
6 t/m 15 jaar

Hoe is de indeling van de trainingsgroepen?
Bij RT voetbalschool Bronckhorst worden de groepen op basis van hun lengte/leeftijd en uiteindelijk op basis van niveau ingedeeld. Dit gebeurd altijd met maximaal 8 kinderen per trainer.

Is mijn kind verzekerd?
Uw kind is tijdens de trainingen van de voetbalschool verzekerd door middel van ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering.

Moet je lid zijn van een voetbalvereniging om mee toe doen aan de trainingen van de voetbalschool?
Nee, uw kind hoeft niet lid te zijn van een voetbalvereniging. Iedere deelnemer krijgt de training op maat, en wij proberen van iedere voetballer op hun eigen niveau een betere speler te maken.

Op wat voor een velden wordt er getraind?
Er wordt getraind op normaal gras, het kan zijn dat we enkele vormen op kunstgras zullen uitvoeren.

Waar is de RT voetbalschool Bronckhorst?
Ga naar het kopje contact op onze website, onderaan de pagina vind je onze locatie.

Hoe gaat de betaling?
Dit gaat via de website en is mogelijk via iDeal.

Gevonden voorwerpen?
Alle gevonden voorwerpen worden minimaal 2 weken bewaard, u kunt voor de gevonden voorwerpen persoonlijk contact opnemen met Rob Arends of Thomas Wolbrink, of mailen naar: info@rtvoetbalschoolbronckhorst.nl

Hoe kom ik te weten of de training is afgelast?
Als de training om een bepaalde reden niet door gaat geven wij dit aan via de website en/of Facebook/Instagram.

Bij wie moet ik mijn kind afmelden als hij/zij ziek is?
Als uw kind ziek is stuur dan even een mail naar info@rtvoetbalschoolbronckhorst.nl of persoonlijk contact opnemen met Rob Arends of Thomas Wolbrink.

Trainingstijden
Op de vrijdagen tussen 16:00 en 17:00uur, op de website vind je de jaarplanning onder het kopje tarieven.

Zijn de trainingen ook voor keepers geschikt?

Zeker weten! Keepers kunnen gewoon meedoen, zo creëer je juist dat een keeper ook een meevoetballende keeper kan worden. Zeker in het huidige (top) voetbal is dit voor een keeper heel belangrijk.

Kan RT voetbalschool Bronckhorst ook naar onze vereniging komen?

Jazeker! Mocht uw vereniging interesse hebben in een voetbalclinic met RT voetbalschool Bronckhorst dan kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen via: info@rtvoetbalschoolbronckhorst.nl

Is het nog mogelijk om in te schrijven voor het jaarabonnement?  

Ja, dit is nog steeds mogelijk. Je hebt dan het recht op 4 periodes van 10 weken, dit kan ook een periode zijn in het volgende voetbal seizoen.

Zijn er nog plaatsen vrij voor het Persoonlijk Begeleidingstraject  met ‘personal voetbal’ ?

Ja, die zijn er altijd. Stel uw vraag en persoonlijke voorkeur via de mail en wij nemen contact met u op.

Ben je verplicht om trainingskleding van RT voetbalschool Bronckhorst aan te schaffen?

Voor het 10-weken plan of een jaarabonnement is dit verplicht, voor personal voetbal niet.

Ons Doel

GOALS

Een bijdrage leveren voor de jeugd aan de verdere  individuele ontwikkeling van voetballers / voetbalsters uit de omgeving Bronckhorst.

Voor wie

De RT Voetbalschool Bronckhorst is voor  voetbal(st)ers en keep(st)ers in de leeftijdscategorie van zes t/m vijftien jaar die hun eigen voetbaltalent en kwaliteiten willen verbeteren.

Doel

Ons doel is de jeugd (jongens en meisjes binnen de leeftijdscategorie (6 t/m 15 jaar) de mogelijkheid bieden hun voetbal talent verder te ontwikkelen onder professionele begeleiding binnen een vertrouwde en plezierige omgeving! 

Visie

Wij werken in groepen die niet groter zijn dan 8 personen en die altijd onder begeleiding staan van een trainer. De techniek vormt de basis voor een goede voetballer en toch is er juist aan de techniek nog veel bij te schaven bij jeugdspelers. Dit komt mede doordat de geringe trainingsuren niet de gelegenheid bieden om hier voldoende op te trainen. Onze voetbalschool biedt een doordacht plan waarin we in 10 weken iedere spe(e)l(st)er verder door ontwikkelen op het gebied van techniek. Dit koppelen we altijd terug naar de 1 tegen 1 situatie zodat de aangeleerde techniek ook daadwerkelijk toepasbaar is binnen de wedstrijden. De trainingen van de voetbalschool kun je prima volgen naast de trainingen van je reguliere club. De oefenvormen worden aangepast naar niveau van het kind, waarbij we zorgen dat het voor ieder individu ook uitdagend is. Kinderen zullen beter worden en meer zelfvertrouwen krijgen doordat ze steeds meer ‘’baas over de bal’’ zullen zijn. Verder bieden wij ook extra begeleiding op het gebied van voeding of een persoonlijk trainingsschema voor thuis. RT voetbalschool Bronckhorst kan in al deze punten de juiste ondersteuning bieden, schrijf je nu snel in!

Laat ons helpen jouw doelen te bereiken!